Uddannelse og Ledelse

En fagskole sætter dig fri

By januar 8, 2017 No Comments


Når man er ung og afslutter folkeskolen med 9. klasse, skal der træffes mange valg. Op til flere unge mennesker er endnu ikke afklaret med, hvilken uddannelse de skal vælge eller hvilken retning, de skal gå. For ikke at stå i en afmagts situation, hvor verden synes alt for stor, kan det være en god ide at tage 10. klasse på en fagskole fagskole.nu.Ved at blive i skoleregi og tage en 10. klasse får man tid til at tænke sig om og ikke træffe forhastede valg. På en fagskole bliver man både udfordret men også underholdt med mange oplevelser.

At træffe sit valg i fred og ro

På Sorø fri fagskole får man netop mulighed for at tænke sig om og stille roligt tune ind på, hvilken retning man har lyst til gå. I dag skal der træffes mange valg, som får stor betydning for ens liv og fremtid. Når man er ung, kan det være uoverskueligt at tænke på fremtiden og næsten uforstående, at man allerede som 16.årig skal beslutte, hvad man vil med sit liv. På Sorø fri fagskole kan man fordybe sig i spændende linjefag og komme tættere på den verden, der ligger foran. Samtidig følger man de obligatoriske linjefag og styrker dermed sin faglighed. Med de kreativ linjefag som gastronomi, design og game design får man kendskab til helt nye fag og interesseområder.

Oplevelser og nye venner

I og med at Sorø fri fagskole er en kostskole, hvor man bor to og to, oplever man også, hvordan det er at bo væk hjemmefra. Det er en blid måde at vænne sig til tanken om at flytte hjemmefra. Desuden får man indblik i alle de praktiske gøremål, som følger med at bo for sig selv. At bo på kostskole indebærer, at man er en del af et fællesskab, og man kan slet ikke undgå at få mange nye venner. Under skoletiden er der mange ture og ekskursioner, hvor man får en mængde fælles oplevelser.