Sport og friluftsliv

En undervandsrejse

By maj 28, 2019 No Comments

Dykkerkursus er ofte noget, som man forbinder med en tur til de varme lande. Eksempelvis er Egypten og Rødehavet et udsøgt rejsemål, når det kommer til at tage Dykker certifikat. Dykkercertifikat kan man dog med god grund også tage herhjemme i Danmark, og her tilbyder www.dykkergitte.dk at man tager Dykkercertifikat.

Dykker Gitte er et 5 stjernet PADI Center. Visionen er, at de gerne vil udbrede kendskabet til dykkersporten, og derfor byder de også alle nye såvel som trænede dykkere velkommen hos sig. Uanset om man aldrig har prøvet at dykke før, eller om man er en habil dykker, der har massere af undervandsoplevelser i bagagen, kan man få noget ud af at tage på dykkerkursus hos Dykker Gitte.

Hvis man som uerfaren dykker gerne vil lære at dykke, tilbyder Dykker Gitte, at man tager et af begynderkurserne hos dem. På et begynderkursus, starter man med at dykke i en svømmehal, det vil sige et lukket bassin, hvor der er kontrollerbare forhold, og udelukkende vandet, ingen fisk og ingen planter samt vejr og vind, som man skal forholde sig til. Der er til gengæld stadig alt det, som vedrører dykningen, og derfor er det en rigtig god idé, at man starter i et lukket bassin. Her møder man så op, og så bliver alt udstyr udleveret; man behøver altså ikke på forhånd leje udstyr eller købe for den sags skydl.

Når man efter en rum tid, har fundet trygheden ved at dykke i et lukket bassin, kan man bevæge sig ud i åbent hav. Her gælder det ligeledes, at Dykker Gitte står for at medbringe alt udstyret, så man i stedet kan koncentrere sig om at tillæres nye kompetencer og erfaringer indenfor dykningen.

Hvis man gerne vil udenlands og dykke, afholder Dykker Gitte og dykkerrejser. Her kan man tage med til Maldiverne og opleve det smukke hav, der omgiver den lille ø-gruppe i Det Indiske Ocean.