Sport og friluftsliv

Få et fantastisk ståltag fra decra

By januar 25, 2017 No Comments

Oervejer du at få et decra tag eller et ståltag? så læs med her og læs meget mere om hvorfor at dette er en super god idé!
Hvad er et Decra Tag:
Decra tagplader er bygget op om en stålkerne, som er galvaniseret med aluzink. Derefter bliver tagpladerne belagt med slagfast pulver lakering eller keramisk farvet stengranulat. Alt dette sikrer et uovertruffen kvalitets ståltag med en produktgaranti på hele 30 år.

Billig tagløsning, det rigtige valg er decra ståltag og du bør derfor vælge dette, læs meget mere om decra ståltag inde på decras hjemmeside klik blot her og du kan læse mere om Decra tag

I modsætning til eksempelvis et traditionelt tegltag, vejer et Decra ståltag meget lidt. Dette gør, at vi i mange tilfælde kan montere Decra taget direkte ovenpå dit eksisterende tag. Detbetyder hurtigere udført arbejde, og at der ikke skal tænkes på bortskafning af de gamle tagplader.

Alt dette betyder en væsentlig billig pris for dig som kunde, samt at huset ikke ligner en byggeplads ret længe.

Decra fordele

Der er mange fordele ved at vælge et Decra tag, hvis du går med tanke om at få lagt nyt tag på huset. Læs bare dem her :

Lyddæmpning
Billig tag
30 års garanti
Hurtig montering

Få et tilbud på et nyt Decra ståltag

Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på montering af et nyt Decra tag. Udover vores faste lave priser, yder vi altid den bedste rådgivning før, under og efter tagarbejdet. Det er din garanti for kvalitets arbejde.
Pris eksempel på nyt Decra tag

Komplet Decra ståltag inkl nye tagrender ? Fra 590 kr. pr m2 inkl. moms
Tilbuddet inkluderer både arbejdsløn, materialer, stillads mm.
Der tages forbehold for kviste, skotrender, ovenlys og højdetillæg.

Du kan finde deres nummer inde på hjemmesiden og aftal tid for et tilbud på at få monteret et nyt Decra tag