Industri og Erhverv

Få hjælp af eksperterne med Leading edge protection

By marts 31, 2020 No Comments

Leading edge protection sørger for, at dine aktiver indenfor turbiner forbliver sikre. Læs mere på poly-tech.dk og kom langt bedre ind på emnet, som gør sig gældende for mange erhvervsdrivende. Den grønne energi er mere på talefod med erhvervslivet, og det gør også at mange investeringer gør sig gældende. Har man eksempelvis meget at gøre med vindmøllebranchen, kan det alt andet lige også altid betale sig, at sikre ens aktiver er i trygge hænder.

Produktet har udviklet sig igennem årene, og det er meget normalt at man finder elektroniske installationer indeni. Det er jo ekstra udsat for, at få støj på forbindelsen. Kommer der mange lynnedslag der hvor de er placeret, er man også i risiko for at de bliver ramt. Skulle det ske, kan man risikere at de går ned og man mister alt andet lige forretning på det. Så det er også en god ide, at være sikret på det område i dag.

Et samarbejde fra start til slut

Når det er man starter et samarbejde op her, får man også testet sit udstyr på nogle af de førende laboratorier. Så kan man sikre sig, at lynnedslag eksempelvis ikke bliver noget problem. Store hagl som kan beskadige vingerne er også afveget, og det samme gælder for frost som også kan forårsage problemer for vingerne. Så der er nogle forhold som gør sig mere gældende end andre, alt efter hvor henne man er i verden.

Her i Danmark er Beskyttelse af vindmøller også noget, som læner sig meget op af muligheden for lyn. I andre lande er det dog meget mere ekstremt, og her er der selvfølgelig også vindenergi at høste, og det kan man bedst klare ved, at sikre sig ens produkter ikke bare falder om på stedet når de bliver sat op. Det er en investering, som man også kommer til at blive ekstremt glad for, når man først ser hvad den kan gøre for din virksomheds på længere sigt her i dag.