Uddannelse og Ledelse

Find dit kostume til karneval her

By marts 27, 2017 No Comments

Leder du efter kostumer til karneval, så kan du finde et karneval kostume på billige kostumer.dk
Skal du til Aalborg karneval 2017, kan du læse mere om karnevalet i nedenstående afsnit og om, hvorfor det netop er så fedt et karneval, som der her bliver givet udtryk for. Undertegnet ønsker dig et godt karnevalg!

Karnevalstraditioner i Aalborg
Aalborg Karneval er Nordeuropas største folkelige karnevalsparade med omkring 60.000 deltagere og 100.000 tilskuere. Gå ikke glip af denne farverige, fantasifulde og grænseoverskridende oplevelse. Alle kan deltage i paraden ? sæt blot fantasien i sving: ?Gaden er scenen ? du er gøgleren!?
Aalborg Karneval bygger på tre store hovedbegivenheder: Stjerneparaden, International Parade og Børnekarneval. 

Kongetraditioner i Aalborg
Hvem kunne ikke ønske at være konge for en dag og lade sig ære og tiljuble af den livsglade folkemængde? Lade sig fragte gennem byen på tronstolen omgivet af sit hof, udføre sine kongelige pligter som at sidde til højbords ved en overdådig middag og dele priser ud. I karnevalshistorisk sammenhæng har det gennem århundreder været udbredt at udnævne en konge for karnevalet, og siden 1990 har denne tradition også været en del af Aalborg Karneval.
Karnevalstemaer i Aalborg
Traditionen tro byder Aalborg Karneval hvert år på et karnevalstema, som udgør rammerne for karnevalet.

Hvert år inviterer Aalborg Karneval en række internationale karnevalsgrupper til Aalborg for at optræde i en parade i gadebilledet.
Den Internationale Karnevalsparade fredag den 19. maj er startskuddet på en karnevalsuge fuld af aktiviteter. Med valget af de internationale grupper forsøger Aalborg Karneval at vise de mange forskellige karnevalstraditioner, der findes i forskellige dele af verdenen. Det er en unik mulighed for at opleve grupper, som sjældent gæster Danmark.