Sport og friluftsliv

Her kommer alternativet til den normale cigaret!

By september 14, 2016 No Comments

Her kommer alternativet til den normale cigaret!

Flere og flere steder bliver det forbudt at ryge. Regeringen gør hvad de kan for at folk ikke længere skal købe cigaretter, ved at sætte forfærdelige billeder på pakker med hvilke følge virkninger der kan være ved at ryge. Så hvis du søger et alternativ til den normale cigaret, så skal du læse med videre her. For det kommer til at handle om hvordan e-cigaret er ved at blive afløseren for mange. En e smøg er det man også kalder for en el cigaret. Den fungerer på den måde at et varmelegme varme noget væske op, det er denne væskedamp man inhalere og udånder.

E cigaretten

I starten var det svært at finde forhandlere der solgte en e-cigaret. Dette skyldes formentlig at det var en meget ny ting, og man viste dermed ikke om hvorvidt det ville blive en succes. Det viste sig dog at e smøg var kommet for at blive. Hos rigtig mange blev e-cigaret et godt alternativ til en normal tobaks cigaret. Blandt andet på de mange arbejdspladser hvor der var rygeforbud, var det nu en mulighed at ryge el cigaret, da man mener der ikke på samme måde som ved normal tobaksrygning er passiv rygning.

Andre har også brugt e cigaretten til at trappe ned fra tobaksrygning, og på den måde til sidst blive helt røgfri. Så hvis du tænker at du gerne vil finde et alternativ til at ryge tobak som giver en voldsom lugt for dem der ikke selv ryger, så er e cigaretten en rigtig god mulighed for at skåne dem der er omkring der, samtidig med at du stadig kan få den afslappende effekt og den hyggelige stemning der er ved at stå og puste røg/damp ringe i luften.

Mangler du nu et sted hvor du kan købe e cigaretter og e-juice, så kik en forbi kc-smoke.dk, de har et godt udvalg og til meget gode priser. Der vil du helt sikkert kunne finde noget du kan bruge til noget i din søgen efter alternativet til tobakken.