Boligindretning

Interessen for boligindretning er særlig for danskerne

By december 5, 2019 No Comments

I Danmark er der en særlig tradition for at gå op i boligindretningen sammenlignet med andre lande. Vi bliver set, når vi træder ud i offentligheden. Vores beklædning, håret, kroppen og holdningen kan frit studeres og bedømmes af andre mennesker. Men det har længe været sådan, at boligindretningen kun blev set af dem, som vi selv vælger at invitere inden for hjemmets fire vægge. Men i takt med de sociale mediers udbredelse er det blevet nemmere at vise sit hjem frem, og platformene fyldes med billeder af danskernes designmøbler, kreative indretninger og gør-det-selv-projekter.

Se udvalget her

Men den brede interesse for boligindretningen er særlig for danskerne. I Danmark er der en lang tradition for, at hjemmet betyder noget særligt, sammenlignet med andre lande. Interessen for hjemmet er forankret i den danske historie, hvor arkitekter og designere tidligt forholdt sig til middel- og arbejderklassen og ikke kun de rigeste. Vi tror måske, at boligindretningen er universel, fordi den er så selvfølgelig i Danmark, men det er den ikke i andre lande, hvor arkitekter og designere føler sig hævet over almindelige mennesker. Så når alle har haft ressourcerne til at gå op i boligen, så er interessen også nået bredt ud i Danmark, hvor det i Asien og Sydeuropa er atypisk at investere så meget i hjemmet. Sydpå er det nok i højere grad biler og det at komme ud og spise, som man bruger sine penge og tid på. At leve et mere udadvendt liv, som ikke har så meget base i hjemmet, som i de nordiske lande.

Søger du efter sorte vitrineskabe til din indretning, så er Møbelmutter et besøg værd. Her finder du forskellige vitrineskabe, både til at stille på gulvet og hænge vitrineskab i super fed stil – vitrineskab jern i den rå newyorker-stil. Butikken ligger i Herlev, og der er altid kaffe på kanden.