Uddannelse og Ledelse

Køb din “nye” brugte iPhone online

By juli 16, 2017 No Comments


Har man længe gået og ønsket sig en iPhone, men har man ikke rigtig råd til at investere i den seneste model, så kan mindre måske også gøre det? Fra at have været noget, som kun de færreste havde råd til, kan man vel godt tillade sig at sige, at iPhones i dag findes i lommen eller i tasken hos et bredt udsnit af befolkningen. Det skyldes i høj grad, at man nu kan få fingrene i en brugt model til en absolut rimelig penge. Køb af brugte iPhones er simpelthen blevet in.

Hos BrugteiPhones.dk har man siden 2013 serviceret masser af kunder, der gerne vil have en iPhone og ikke har som ultimativt krav, at den skal være helt ny og ubrugt. Faktisk er firmaet både det første og største af sin art her i landet. At der er tale om et godt initiativ og et firma, som er seriøst og forstår at levere de produkter, som brugerne efterspørger, vidner den store popularitet om, som BrugteiPhones.dk oplever. Ud over salg af mobil varetager de også reparation af telefoner og køb af brugte iPhones, og man regner med, at der gennemsnitligt sælges og købes over 100 telefoner hver dag. Måske er man i tvivl om, hvad man så får, når man køber en brugt iPhone i webshoppen? Det er fuldt ud forståeligt, hvis man ikke før har handlet hos BrugteiPhones.dk.

Når man handler i shoppen, er man garanteret en telefon, der er blevet efterset i alle ender og kanter og repareret, hvis det skulle være nødvendigt. Man er med andre ord sikker på at gøre en god handel, og det er naturligvis det, alle gerne vil. I firmaet er der udelukkende ansat de absolut bedste medarbejdere til at udføre reparation. For at understrege, at kunderne tages alvorligt, og at man er overbevist om, at man sælger produkter af høj kvalitet, ydes der 24 måneders reklamationsret på alt, der bliver handlet i butikken. Det er en service, der er til at forstå. Udvalget er stort og alsidigt, så hvorfor ikke gå ind og se om drømmetelefonen findes på en af de mange virtuelle hylder? Skal éns iPhone have et tjek eller en reparation, er man velkommen til at kontakte firmaet pr. mail eller telefonisk for rådgivning.