Uddannelse og Ledelse

Tag på en e-sport efterskole

By januar 13, 2020 No Comments

Det er i løbet af de seneste par år blevet meget populært at være gamer, og det er i dag meget mere acceptabelt at spille computer mange timer om dagen, end det var engang. Faktisk er det blevet en af de absolut mest populære sportsgrene, og der bliver endda vist e-sport i fjernsynet. Hvis man er en af de mange danskere, der elsker at bruge utallige timer foran computeren på at spille sit yndlings computerspil, så kan det være, at man skal overveje, om man kan gøre en karriere ud af det.

Hvordan kan man blive bedre til gaming?

Man kan blive bedre til gaming på rigtig mange forskellige måder, ligesom det gør sig gældende med alle andre sportsgrene og fritidsinteresser. Det vigtigste er dog, at man sørger for at øve sig, men det kan også være en rigtig god ide at få inputs til, hvad man kan blive bedre til fra forskellige andre personer. Hvis man er i alderen, hvor man skal til at tage på efterskole, så kan man med fordel vælge en såkaldt e-sport efterskole. På en e-sport efterskole bruges en stor del af tiden på at udvikle sine færdigheder og kompetencer som gamer, og det kombinerer to vigtige ting; sport og personlige relationer.

Hvor finder man en gamer efterskole henne?

Der findes efterhånden et par forskellige efterskoler, der har en særlig gamer linje, og en af dem er Frøslevlejrens Efterskole, der også er kendt for at være en gamer efterskole. Linjen er både for nybegyndere og de mere øvede, og hvis man kan lide at spille computer, men samtidig måske er ved at være lidt skoletræt, så kan det være en rigtig god løsning. Læs mere om linjen her.

Hvad kan man lære ved at spille computer?

For mange kan det måske lyde underligt, at de unge skal bruge skoletid på at lære at spille computer, men faktisk lærer man både teamspirit, vindermentalitet og udholdenhed, når man spiller computer.