Hus og have

Trappevask

By maj 2, 2019 No Comments

Bor man i etageejendom ved man, hvor beskidt trapperne i trappeopgangen kan blive. Det er ganske normalt, da der går mange mennesker op og ned af trapperne dagligt, både efter og inden de skal udenfor, så det ville være mærkeligt, hvis ikke trapperne blev beskidte. Det er de færreste, som selv gider at stå for trappevasken, da det kan være besværligt at skulle op og ned med både spand med vand samt moppe, og det kan derfor være en rigtig god idé at hyre et eksternt rengøringsfirmaer til at tage trappevasken.

Et af de rengøringsfirmaer der tilbyder trappevaske, er rengøringsfirmaet Resolut. Resolut har til huse i Nordjylland, og det er da også i den nordlige del af Danmark, at Resolut tilbyder rengøringshjælp til sine kunder. Billig trappevask er bare en af de ting, man kan købe gennem Resolut, og de sætter en ære i, at det bliver gjort ordentligt. De ved nemlig, hvor indbydende det ser ud, når man kommer ind i en ren og velordnet trappeopgang, hvor der ikke er beskidt og mudret.

Frekvensen af trappevasken aftaler Resolut med kunden, men som udgangspunkt er det hver uge, at der foretages trappevask. Så når trapperne at blive beskidte fra gang til gang, dog uden at det bliver direkte ulækkert. Har man et ekstra behov for en trappevask udover den ugentlige, kan dette aftales mellem kunden og Resolut.

Når man har aftalt med Resolut, hvornår trapperne skal vaskes, ja så kommer Resolut ud på det aftalte tidspunkt. De sætter nemlig en ære i at komme til tiden og ikke mindst, de sætter en ære i at gøre arbejdet ordentligt. Tilfredse kunder er kunder, som kommer igen.

Hos Resolut sætter man også medarbejderne højt, og sammenholdet er godt på tværs af virksomheden. Glade medarbejdere gør også, at arbejdet bliver endnu bedre. Hvis man ønsker at kigge lidt nærmere på, hvad Resolut rengøring tilbyder af rengøringstjenester, kan man med god grund på ind på deres hjemmeside. Trappevask, grovrengøring, kantineordning er bare nogle af de ting, Resolut tilbyder.